Prostreno.cz

Saltimbocca z vepřového masa

Pravá saltimbocca se připravuje z telecího masa, vyzkoušejte tuto italskou klasiku z vepřového masa, tentokrát na grilu.

10.08.2017 sun
45min

30min příprava

15min vaření

351 kJ / 83 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 8 plátků a opepřete je.
  2. Na každý plátek masa položte plátek šunky a lístek šalvěje.
  3. Šunku a šalvěj upevněte k masu párátkem.
  4. Maso potřete olejem a grilujte na středně předehřátém grilu z každé strany 3-5 minut, podle velikosti plátků masa.
  5. Maso můžete před podáváním posypat strouhaným parmazánem. Podle chuti můžete hotové maso lehce osolit.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    281,85 g
  • Sacharidy:

    19,20 g
    • Cukry:

      8,32 g
  • Tuky:

    71,00 g
  • Vláknina:

    7,02 g

Aktivita pro spálení:

551 kcal
68

minut jízdy na kole

52

minut běhu

164

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí sekaná se šunkou

(5 hlasů)
1h a 25min
1036 kJ

Vepřové kotlety s pečenými švestkami

(11 hlasů)
1h a 15min
741 kJ

Karbanátky s citronovou trávou

(3 hlasů)
55min
785 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Saltimbocca z vepřového masa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba