Prostreno.cz

Barevný salát „na špejli"

Salát nemusíte podávat jen v misce, vyzkoušejte salát „na špejli".

22.09.2017 sun
40min

30min příprava

10min vaření

535 kJ / 127 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Salát, cibuli a oloupané avokádo nakrájejte na stejně velké kousky.
  2. Slaninu lehce nasucho orestujte a nechte vychladnout na papírovém ubrousku. Pak slaninu nakrájejte na stejně velké kousky jako zeleninu.
  3. Salát, slaninu, rajčata a avokádo navlečte střídavě na špejle.
  4. Do rendlíku nalijte smetanu, přidejte nastrouhaný sýr a za stálého míchání nechte sýr rozpustit, dochuťte pepřem.
  5. Zeleninu přelijte vychladlou sýrovou smetanou a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    276,46 g
  • Sacharidy:

    103,32 g
    • Cukry:

      66,59 g
  • Tuky:

    304,57 g
  • Vláknina:

    31,25 g

Aktivita pro spálení:

940 kcal
117

minut jízdy na kole

89

minut běhu

280

minut uklízení





Podobné recepty

Jablečný salát s anglickou slaninou

(2 hlasů)
25min
432 kJ

Salát z rajčat a avokáda

(1 hlasů)
20min
400 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Barevný salát „na špejli"

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba