Prostreno.cz

Smažený sumec s karamelizovanou cibulí

Je-li sumec mladý, má jemné a velmi chutné maso, navíc bez drobných kůstek.

20.10.2017 sun
1h a 20min

35min příprava

45min vaření

995 kJ / 237 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli pokrájejte na tenká kolečka, nasypte ji do rendlíku se dvěma lžícemi rozehřátého másla, posypte cukrem a promíchejte, přidejte dvě lžíce červeného vinného octa a podle chuti osolte. Duste za občasného míchání, až cibule zkaramelizuje.
  2. Očištěné žampióny poduste 5 minut na 2 lžících másla, podle chuti osolte. Do tohoto receptu se hodí nejlépe malé, hnědé žampióny.
  3. Porce ryby osolte, opepřete a opečte na 2 lžících másla s olejem.
  4. Když budete rybu otáčet, posypte ji nastrouhanou citronovou kůrou. Hotovou rybu pokapejte citronovou šťávou.
  5. Rybu podávejte s cibulí a žampióny.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,20 g
  • Sacharidy:

    204,20 g
    • Cukry:

      110,80 g
  • Tuky:

    269,32 g
  • Vláknina:

    29,00 g

Aktivita pro spálení:

237 kcal
29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

70

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaný pstruh

(3 hlasů)
1h a 10min
369 kJ

Losos s kurkumou a citróny

(4 hlasů)
45min
1314 kJ

Ryba pečená s pestem

(3 hlasů)
55min
941 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Smažený sumec s karamelizovanou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba