Prostreno.cz

Hovězí kostky se zeleninou

Dušené hovězí maso s dýní a zelenými fazolkami.

23.11.2017 lanvin
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

640 kJ / 152 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky, obalte je v mouce a orestujte spolu s cibulí na oleji.
  2. Přidejte pomerančovou a limetkovou šťávu, sójovou omáčku, rybí omáčku a vývar. Duste přikryté doměkka.
  3. K měkkému masu přidejte oloupanou, na kostky pokrájenou dýní (hokaido loupat nemusíte) a duste 10 minut.
  4. Přidejte fazolky a duste ještě 15 minut.
  5. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    222,05 g
  • Sacharidy:

    284,95 g
    • Cukry:

      31,47 g
  • Tuky:

    184,66 g
  • Vláknina:

    14,60 g

Aktivita pro spálení:

712 kcal
89

minut jízdy na kole

67

minut běhu

212

minut uklízení





Podobné recepty

Sekaná z hovězího masa

(6 hlasů)
1h a 35min
950 kJ

Hovězí špíz s pomerančem

(3 hlasů)
45min
1130 kJ

Hovězí maso s pepřovou omáčkou

(2 hlasů)
1h a 55min
690 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí kostky se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba