Prostreno.cz

Sumec v krustě z parmezánu

Lahodné a zdravé rybí maso obalené v parmazánové strouhance.

29.01.2018 Mikeš
45min

20min příprava

25min vaření

921 kJ / 220 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Strouhanku smíchejte se strouhaným parmezánem.
  2. Porce ryby osolte, obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance se sýrem.
  3. Strouhanku přitlačte lehce k rybě.
  4. V pánvi rozehřejte máslo, olej přidejte drcený pepř, porce ryby a zvolna je opečte z obou stran.
  5. Podávejte posypané pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    180,73 g
  • Sacharidy:

    149,11 g
    • Cukry:

      5,64 g
  • Tuky:

    134,34 g
  • Vláknina:

    7,98 g

Aktivita pro spálení:

632 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

188

minut uklízení





Podobné recepty

Naložené sleďové filety

(3 hlasů)
30min
533 kJ

Rybí filé s jablky

(3 hlasů)
60min
471 kJ

Ryba dušená s fenyklem

(3 hlasů)
45min
472 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

strouhanka

351 kcal / 100g
B12 g
S71 g
T5 g

Sumec

105 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T6 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sumec v krustě z parmezánu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba