Prostreno.cz

Treska se zázvorem

Porce ryby se zázvorem a jarní cibulkou.

16.02.2018 lentilka
35min

15min příprava

20min vaření

443 kJ / 105 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Máslo a olej rozehřejte v pánvi.
  2. Přidejte zázvor, citronovou kůru, na plátky pokrájenou cibulku, nakrájenou petrželku a osolené porce ryby.
  3. Ryby restujte z každé strany přibližně 5-8 minut, nebo až jsou ryby hotové.
  4. Pokapejte citronovou šťávou a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,96 g
  • Sacharidy:

    45,16 g
    • Cukry:

      10,86 g
  • Tuky:

    69,67 g
  • Vláknina:

    13,05 g

Aktivita pro spálení:

278 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

82

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na zelenině pečená v troubě

(4 hlasů)
60min
408 kJ

Treska s cherry rajčaty

(1 hlasů)
40min
265 kJ

Sumec v krustě z parmezánu

(3 hlasů)
45min
921 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

citronová kůra

47 kcal / 100g
B1 g
S16 g
T0,3 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska se zázvorem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba