Prostreno.cz

Polévka s červenou řepou a rajčaty

Z červené řepy a rajčat můžete připravit skvělou, zdravou polévku.

23.02.2018 Mikeš
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

225 kJ / 53 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou řepu, brambory a mrkev nakrájejte na kostky, oloupanou cibuli a česnek nakrájejte na plátky.
  2. Na rozehřátém oleji orestujte cibuli, přidejte česnek, mrkev, řepu, brambory a dvě minuty míchejte.
  3. Zalijte vodou, podle chuti osolte, opepřete, přidejte bobkový list a vařte 15 minut.
  4. Přidejte oloupaná, nakrájená rajčata a vařte dalších 15 minut.
  5. Podle chuti přidejte lžíci cukru a lžíci octa.
  6. Podávejte se zakysanou smetanou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,11 g
  • Sacharidy:

    394,84 g
    • Cukry:

      80,02 g
  • Tuky:

    101,17 g
  • Vláknina:

    107,62 g

Aktivita pro spálení:

396 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

118

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka ze zimních hrušek

(2 hlasů)
55min
247 kJ

Polévka z mletého masa

(2 hlasů)
1h a 5min
269 kJ

Polévka z červené řepy s medem

(5 hlasů)
45min
133 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s červenou řepou a rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba