Prostreno.cz

Halibut v koření pěti vůní

Pikantní dušená ryba s kořením, chilli papričkou a citronovou trávou.

27.02.2018 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

488 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na rozehřátém másle s olejem nechte zpěnit šalotku, přidejte citronovou trávu, na plátky nakrájený zázvor, chilli papričku, kokosové mléko a 5 minut poduste.
  2. Porce ryby obalte v koření a vložte je do pánve se šalotkou.
  3. Rybu poduste z obou stran.
  4. Podávejte ozdobené řeřichou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    100,24 g
  • Sacharidy:

    136,34 g
    • Cukry:

      54,29 g
  • Tuky:

    86,91 g
  • Vláknina:

    28,60 g

Aktivita pro spálení:

433 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

129

minut uklízení





Podobné recepty

Sumec v krustě z parmezánu

(3 hlasů)
45min
921 kJ

Rybí guláš

(3 hlasů)
1h a 5min
229 kJ

Štika na zelenině

(5 hlasů)
1h a 5min
896 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g

Červená paprika

31,3 kcal / 100g
B0,9 g
S6,65 g
T0,13 g

kokosové mléko

230 kcal / 100g
B2 g
S5 g
T21 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut v koření pěti vůní

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba