Prostreno.cz

Pikantní jehněčí kari

Indická kuchyně je typická svou vůní a výraznou chutí koření. Vyzkoušejte tento recept inspirovaný Indií.

28.02.2018 sun
2h a 0min

30min příprava

1h a 30min vaření

592 kJ / 141 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na stejně velké kostky.
  2. Ve velké pánvi, nebo kastrolu rozehřejte olej.
  3. Přidejte česnek, zázvor, cibuli, chilli, garam masala, maso, kmín, koriandr, tyčinku skořice, kurkumu a maso 2 minuty restujte.
  4. Vše zalijte vývarem a duste doměkka.
  5. K masu přidejte nasekaná rajčata, špenát a jogurt. Duste ještě 10-15 minut.
  6. Podávejte s hnědou rýži.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    177,44 g
  • Sacharidy:

    203,94 g
    • Cukry:

      22,52 g
  • Tuky:

    199,82 g
  • Vláknina:

    91,56 g

Aktivita pro spálení:

756 kcal
94

minut jízdy na kole

72

minut běhu

225

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotletky s hruškami

(1 hlasů)
40min
667 kJ

Jehněčí s hráškem

(2 hlasů)
1h a 45min
874 kJ

Jehněčí kotlety na zelenině a bílém víně

(1 hlasů)
1h a 55min
718 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g

kurkuma

354 kcal / 100g
B7 g
S64 g
T9 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní jehněčí kari

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba