Prostreno.cz

Polévka s brambory, pórkem a klobásou

Sametově hladká bramborová polévka ve španělském stylu.

08.03.2018 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

296 kJ / 70 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Na 2 lžících oleje nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli a pórek.
  3. Přidejte na plátky nakrájený česnek a míchejte 1 minutu.
  4. Přidejte brambory, vývar a vařte, až jsou brambory měkké, pak polévku rozmixujte.
  5. Mezitím na dvou lžících oleje orestujte nakrájenou klobásu (nakrájejte na plátky, pak na proužky).
  6. Polévku podávejte s orestovanou klobásou, posypanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,08 g
  • Sacharidy:

    226,94 g
    • Cukry:

      14,30 g
  • Tuky:

    132,78 g
  • Vláknina:

    18,86 g

Aktivita pro spálení:

315 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

94

minut uklízení





Podobné recepty

Drožďová polévka

(3 hlasů)
35min
309 kJ

Chřestový krém

(2 hlasů)
55min
128 kJ

Zimní zeleninová polévka s nudlemi

(3 hlasů)
1h a 10min
252 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Ovesná kaše přes noc

5min
(2 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s brambory, pórkem a klobásou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba