Prostreno.cz

Jehněčí guláš z trouby

Chutná stejně skvěle jako hovězí.

13.03.2018 lentilka
2h a 0min

30min příprava

1h a 30min vaření

697 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na větší kostky.
  2. V nádobě vhodné na pečení v troubě rozehřejte olej, přidejte oloupanou, nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso, na nudličky nakrájený zázvor a restujte za stálého míchání 5 minut.
  3. K masu přidejte očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev, rajčata, víno, vývar, sůl, pepř, bobkový list, rozmarýn, kmín a přikryté duste v troubě předehřáté na 190 °C doměkka.

TIP:

Doba dušení závisí na použitém druhu masa.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    352,32 g
  • Sacharidy:

    488,66 g
    • Cukry:

      39,98 g
  • Tuky:

    356,82 g
  • Vláknina:

    139,04 g

Aktivita pro spálení:

1066 kcal
133

minut jízdy na kole

101

minut běhu

318

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety na zelenině a bílém víně

(1 hlasů)
1h a 55min
718 kJ

Dušené jehněčí maso se smetanou

(3 hlasů)
1h a 20min
1018 kJ

Jehněčí kari

(1 hlasů)
1h a 50min
746 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí guláš z trouby

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba