Prostreno.cz

Salát z vařené zeleniny

Saláty mohou mít mnoho podob, jejich zimní variace jsou stejně chutné, jako ty letní.

19.03.2018 lentilka
45min

25min příprava

20min vaření

478 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Mrkev, řepu a brambory uvařte a nechte vychladnout. Pak zeleninu oloupejte.
  2. Všechnu zeleninu a jablko nakrájejte na kostičky a nasypte ji do misky.
  3. Ingredience na zálivku prošlehejte v malé misce a přidejte k zelenině.
  4. Salát promíchejte.
  5. Smetanu vyšlehejte, jemně osolte a každou porci salátu ozdobte kopečkem šlehačky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,32 g
  • Sacharidy:

    187,36 g
    • Cukry:

      64,26 g
  • Tuky:

    157,26 g
  • Vláknina:

    27,00 g

Aktivita pro spálení:

552 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

164

minut uklízení





Podobné recepty

Nakládaná červená cibule

(5 hlasů)
30min
304 kJ

Křupavý mrkvový salát

(3 hlasů)
20min
239 kJ

Kuskus salát

(2 hlasů)
40min
580 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Bílý pepř

296 kcal / 100g
B10 g
S68 g
T2 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z vařené zeleniny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba