Prostreno.cz

Pikantní rybí karbanátky

Jemné rybí maso dostane díky chilli pikantní chuť.

23.03.2018 lentilka
60min

25min příprava

35min vaření

636 kJ / 152 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do velké misky dejte jemně nasekané rybí maso.
  2. Přidejte drobně nakrájenou cibulku s natí, rozmačkané brambory, rozmraženou kukuřici, vejce, chilli vločky a podle potřeby strouhanku.
  3. Směs podle chuti osolte a dobře promíchejte.
  4. Vytvarujte karbanátky které opečte z obou stran na oleji. Opečené pokládejte na papírový ubrousek.
  5. Podávejte posypané lístky koriandru, nebo petrželky.

TIP:

Pokud chcete podávat karbanátky dětem, chilli nepřidávejte.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    164,14 g
  • Sacharidy:

    172,11 g
    • Cukry:

      29,14 g
  • Tuky:

    147,54 g
  • Vláknina:

    15,54 g

Aktivita pro spálení:

656 kcal
82

minut jízdy na kole

62

minut běhu

195

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruzi pečeni s bramborami

(5 hlasů)
1h a 10min
822 kJ

Treska s hráškem a slaninou

(7 hlasů)
1h a 5min
888 kJ

Marinované krevety

(7 hlasů)
55min
371 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Pečená vejce s pažitkou

25min
(20 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

50min
(35 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní rybí karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba