Prostreno.cz

Pečený jehněčí krk

Marinovaný jehněčí krk s granátovým jablkem.

26.03.2018 sun
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

1437 kJ / 343 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na 4 porce.
  2. V nízké misce smíchejte všechny suroviny na marinádu.
  3. Do marinády vložte porce masa a nechte v chladu 24 hodin marinovat.
  4. Předehřejte troubu na 180 °C.
  5. Maso vložte do pekáčku, na maso položte plátky másla, podlijte vývarem a pečte doměkka.
  6. Před podáváním posypte porce masa jadérky granátového jablka a zakápněte šťávou z granátového jablka.
  7. Podávejte se salátem z čerstvého zelí a bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    187,56 g
  • Sacharidy:

    76,43 g
    • Cukry:

      35,59 g
  • Tuky:

    554,40 g
  • Vláknina:

    12,88 g

Aktivita pro spálení:

1474 kcal
184

minut jízdy na kole

140

minut běhu

440

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety na zelenině a bílém víně

(1 hlasů)
1h a 55min
718 kJ

Dušené jehněčí maso se smetanou

(3 hlasů)
1h a 20min
1018 kJ

Jehněčí kari

(1 hlasů)
1h a 50min
746 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Vejce benedikt

35min
(2 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený jehněčí krk

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba