Prostreno.cz

Hovězí plátky se žampiony a šalotkou

Šťavnaté dušené hovězí maso s houbami,šalotkou a tymiánem.

28.03.2018 Mikeš
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

555 kJ / 132 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte, posypte paprikou a orestujte ze všech stran na oleji s máslem.
  2. Pak maso zalijte vodou, přidejte sypký vývar, celý pepř, bobkový list, tymián, houbové koření a přikryté duste doměkka.
  3. Když je maso skoro měkké, přidejte k masu žampiony, oloupanou šalotku a instantní jíšku. Duste, až je maso zcela měkké.
  4. Měkké maso nakrájejte na plátky a podávejte s vařenými brambory a červenou řepou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    248,43 g
  • Sacharidy:

    510,25 g
    • Cukry:

      109,69 g
  • Tuky:

    140,43 g
  • Vláknina:

    135,55 g

Aktivita pro spálení:

1156 kcal
144

minut jízdy na kole

110

minut běhu

345

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí maso se žampiony

(5 hlasů)
1h a 35min
765 kJ

Hovězí svíčková s brokolicí

(3 hlasů)
45min
566 kJ

Hovězí svíčková s chilli papričkou

(2 hlasů)
40min
634 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátky se žampiony a šalotkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba