Prostreno.cz

Restovaná ryba s rajčaty

Dietní ryba s bylinkovým přelivem a rajčaty.

14.05.2018 lanvin
45min

25min příprava

20min vaření

583 kJ / 139 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kuchyňském robotu rozmixujte všechny ingredience na přeliv.
  2. Rybu nakrájejte na porce.
  3. Porce ryby osolte, opepřete a posypte kořením.
  4. Pak ryby orestujte v pánvi s rozehřátým máslem a olejem. Ryby můžete připravit i na grilu, grilujte z každé strany 6-10 minut, podle druhu ryby.
  5. Na talíř položte pár plátku rajčat a plátek citrónu. Na rajčata položte rybu a zakápněte bylinkovým přelivem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    159,25 g
  • Sacharidy:

    58,32 g
    • Cukry:

      15,82 g
  • Tuky:

    187,01 g
  • Vláknina:

    14,65 g

Aktivita pro spálení:

602 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

179

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé s liškami

1h a 25min
734 kJ

Pikantní rybí karbanátky

(2 hlasů)
60min
636 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g

koriandr

23 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T18 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Restovaná ryba s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba