Prostreno.cz

Ryby dušené s petrželkou

Dušené ryby s paprikou, cibulí a zelenou petrželkou.

04.06.2018 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

385 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby osolte a opepřete.
  2. Na oleji s máslem nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli a česnek. Vmíchejte oregano.
  3. Přidejte polovinu nasekané petrželky, balsamico, bílé víno a duste, až se víno zredukuje na polovinu.
  4. Přidejte ryby, bílou papriku, zakryjte nádobu a duste při nízké teplotě 5 minut, ryby otočte a duste odkryté ještě 10-15 minut podle druhu ryby.
  5. Podávejte posypané zbytkem nasekané petrželky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    166,86 g
  • Sacharidy:

    53,24 g
    • Cukry:

      19,00 g
  • Tuky:

    48,79 g
  • Vláknina:

    10,52 g

Aktivita pro spálení:

353 kcal
44

minut jízdy na kole

33

minut běhu

105

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruzi s paprikou a cuketou

(1 hlasů)
1h a 5min
537 kJ

Ryby dušené s paprikou

(2 hlasů)
50min
527 kJ

Ryba dušená s hráškem

(3 hlasů)
55min
768 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

oregano

265 kcal / 100g
B9 g
S68 g
T4 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryby dušené s petrželkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba