Prostreno.cz

Vepřové kotlety s tymiánem a kapary

Kotlety v tymiánové omáčce pečené v troubě.

20.06.2018 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

551 kJ / 131 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do nízké menší misky nalijte podmáslí a do podmáslí vložte osolené vepřové kotlety. Uzavřenou misku s masem nechte v chladu přes noc.
  2. Maso osušte papírovou utěrkou a obalte v hladké mouce.
  3. V pekáčku rozehřejte olej s máslem a kotlety z obou stran orestujte.
  4. Maso podlijte vývarem, vínem, přidejte citronovou šťávu, tymián a pečte v troubě předehřáté na 180 °C doměkka.
  5. Maso vyndejte šťávu zahustěte jíškou a přidejte nasekané kapary.
  6. Maso vložte zpět a prohřejte.
  7. Podávejte s plátky citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    195,74 g
  • Sacharidy:

    151,54 g
    • Cukry:

      29,14 g
  • Tuky:

    133,72 g
  • Vláknina:

    19,40 g

Aktivita pro spálení:

695 kcal
86

minut jízdy na kole

66

minut běhu

207

minut uklízení





Podobné recepty

Masové karbanátky s pekingským zelím

(1 hlasů)
1h a 25min
840 kJ

Vepřová panenka s třešněmi

(3 hlasů)
1h a 10min
624 kJ

Vepřové kostky s cibulí a špenátem

(3 hlasů)
1h a 25min
611 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety s tymiánem a kapary

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba