Prostreno.cz

Bůček pečený s bílým vínem

Kdo má rád bůček, určitě si pochutná. I když zdravé stravování bůček odsunul mezi téměř zakázané potraviny, milovníci dobrého jídla na něj nedají dopustit.

21.06.2018 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

882 kJ / 210 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte a opečte ze všech stran v pekáčku s rozehřátým olejem.
  2. Maso posypte kmínem, přidejte jalovec, celé, oloupané stroužky česneku, kolem masa nasypte oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibuli, podlijte vínem a přikryté pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 45 minut.
  3. Během pečení podle potřeby podlijte dalším vínem, nebo vývarem.
  4. Maso odkryjte a dopečte doměkka.
  5. Před podáváním maso nakrájejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    412,37 g
  • Sacharidy:

    51,94 g
    • Cukry:

      12,48 g
  • Tuky:

    377,92 g
  • Vláknina:

    10,86 g

Aktivita pro spálení:

845 kcal
105

minut jízdy na kole

80

minut běhu

252

minut uklízení





Podobné recepty

Masové karbanátky s pekingským zelím

(1 hlasů)
1h a 25min
840 kJ

Vepřová panenka s třešněmi

(3 hlasů)
1h a 10min
624 kJ

Vepřové kostky s cibulí a špenátem

(3 hlasů)
1h a 25min
611 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

kosti

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T14 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bůček pečený s bílým vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba