Prostreno.cz

Ryby dušené na víně

Ryby dušené s mrkví a kadeřávkem.

30.08.2018 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

403 kJ / 96 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev nakrájejte na tenké plátky. Plátky nasypte do rendlíku, jemně osolte, podlijte 100 ml vína a uvařte doměkka. Pak mrkev rozmixujte.
  2. Z kadeřávku odříznete stonky.
  3. V kastrolu na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte kadeřávek a duste 5 minut.
  4. Ryby osolte, opepřete a přidejte ke kadeřávku.
  5. Posypte tymiánem, zalijte 100 ml vína a duste 15-20 minut, jednou ryby otočte.
  6. K rybám přidejte rozmixovanou mrkev.
  7. Ryby podávejte pokapané citronovou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,36 g
  • Sacharidy:

    64,34 g
    • Cukry:

      22,66 g
  • Tuky:

    75,88 g
  • Vláknina:

    15,10 g

Aktivita pro spálení:

352 kcal
44

minut jízdy na kole

33

minut běhu

105

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaná ryba s cherry rajčaty

(1 hlasů)
35min
714 kJ

Rybí ražniči

60min
466 kJ

Ryba s pomerančovou omáčkou

(2 hlasů)
60min
606 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryby dušené na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba