Prostreno.cz

Ryba s citronovou omáčkou

Vyzkoušejte Italský recept na přípravu ryby s citronovo-máslovou omáčkou.

03.09.2018 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

804 kJ / 192 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby osolte a opečte na 4 lžících másla a lžíci oleje.
  2. V rendlíku nechte rozehřát 4 lžíce másla, přidejte mouku a připravte světlou jíšku.
  3. Jíšku zalijte smetanou a vařte 10 minut. Pomalu za stálého míchání přidejte citronovou šťávu.
  4. Podle chuti osolte a vmíchejte kopr a studené máslo.
  5. Ryby podávejte přelité omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    94,33 g
  • Sacharidy:

    48,23 g
    • Cukry:

      10,68 g
  • Tuky:

    154,30 g
  • Vláknina:

    5,00 g

Aktivita pro spálení:

478 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

142

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí ražniči

60min
466 kJ

Ryba s pomerančovou omáčkou

(2 hlasů)
60min
606 kJ

Domácí rybí karbanátky

(3 hlasů)
1h a 15min
702 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

smetana na vaření 12%

133 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T12 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

rybí filé z tresky

82 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T0,4 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s citronovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba