Prostreno.cz

Polévka z bílého zelí s masem

Sytá polévka z anglické kuchyně, podávána jako hlavní chod.

04.09.2018 lentilka
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

307 kJ / 73 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hovězí maso nakrájejte na kostky a spolu s oloupanou, nakrájenou cibuli orestujte v hrnci na oleji s máslem.
  2. Maso posypte paprikou, kurkumou a minutu míchejte.
  3. Zalijte vodou, přidejte sypký bio vývar a vařte, až je maso skoro měkké.
  4. Do polévky přidejte oloupané, na polovinu překrojené brambory, očištěnou, na plátky nakrájenou mrkev, na nudličky nakrájené zelí, tymián a vařte, až je vše měkké.
  5. Před koncem vaření vmíchejte do polévky instantní jíšku, sýr a polévku podle chuti osolte.
  6. Před podáváním můžete polévku posypat nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    193,00 g
  • Sacharidy:

    154,12 g
    • Cukry:

      33,19 g
  • Tuky:

    196,39 g
  • Vláknina:

    29,91 g

Aktivita pro spálení:

504 kcal
63

minut jízdy na kole

48

minut běhu

150

minut uklízení







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Mexické carnitas

2h a 30min
(1 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z bílého zelí s masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba