Prostreno.cz

Pstruh se zelenými fazolkami

Pstruh v kombinaci s limetkou, zázvorem, fazolkami a pórkem.

16.10.2018 Mikeš
60min

25min příprava

35min vaření

912 kJ / 217 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ryby nahoře nařízněte na několika místech ostrým nožem a osolte je.
  2. Očištěný pórek nakrájejte na dlouhé nudličky.
  3. Omytou limetku nakrájejte na plátky. Pekáček vyložte pečícím papírem a do pekáčku položte ryby.
  4. Do každé ryby vložte plátky limetky, plátek zázvoru a trochu nakrájeného pórku.
  5. Ryby posypte sezamovými semínky, pokapejte je sojovou a rybí omáčkou a na každou rybu položte plátek másla.
  6. Ryby pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 25-35 minut, podle velikosti ryby.
  7. Fazolky blanšírujte 5 minut ve vařící osolené vodě. Minutu před dokončením nasypte k fazolkám zbytek na nudličky nakrájeného pórku.
  8. Fazolky a pórek sceďte, nasypte do ledové vody a po minutě sceďte.
  9. Fazolky a pórek před podáváním prohřejte na lžíci másla.
  10. Pstruhy podávejte s připravenou zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    172,42 g
  • Sacharidy:

    203,22 g
    • Cukry:

      15,68 g
  • Tuky:

    406,95 g
  • Vláknina:

    40,60 g

Aktivita pro spálení:

1282 kcal
160

minut jízdy na kole

122

minut běhu

382

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé s rajčaty

(3 hlasů)
40min
424 kJ

Treska s hráškem a špenátem

(2 hlasů)
55min
619 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh se zelenými fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba