Prostreno.cz

Vepřový bůček se sušenými švestkami

Vepřové maso se sušenými švestkami, meruňkami, mandlemi a medem.

07.11.2018 lanvin
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

1023 kJ / 244 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Švestky a meruňky důkladně propláchněte teplou vodou. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Bůček na několika místech nařízněte nožem.
  3. Smíchejte sůl, pepř, hořčici, hřebíček, sojovou omáčku a med.
  4. Směsi potřete maso a směs důkladně vetřete do masa.
  5. Z masa vytvarujte váleček, nebo šišku a maso ovažte potravinářským provázkem.
  6. Maso vložte do pekáčku, kolem masa nasypte švestky a meruňky, několik švestek můžete vložit i do zářezů v mase.
  7. Přidejte víno, vývar, skořici, mandle a přikryté duste v troubě doměkka.
  8. Po upečení masa vmíchejte do výpeku ledové máslo.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    597,01 g
  • Sacharidy:

    3602,68 g
    • Cukry:

      1667,68 g
  • Tuky:

    736,52 g
  • Vláknina:

    860,80 g

Aktivita pro spálení:

3173 kcal
396

minut jízdy na kole

302

minut běhu

947

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky ve smetanové omáčce

(1 hlasů)
1h a 30min
651 kJ

Kotlety s restovanou růžičkovou kapustou

(1 hlasů)
1h a 25min
594 kJ

Kuličky z vepřového masa se špenátem

(1 hlasů)
1h a 15min
822 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřový bůček se sušenými švestkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba