Prostreno.cz

Polévka s treskou a rýží

Vánoční norská polévka.

15.11.2018 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

414 kJ / 98 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na másle nechte zesklovatět nakrájenou šalotku.
  2. Šalotku zalijte vývarem, do vývaru nasypte oloupané, nakrájené brambory, na proužky nakrájenou papriku a vařte 15 minut.
  3. Do polévky vložte na menší kousky nakrájenou rybu a vařte 10 minut.
  4. Ve smetaně rozmíchejte žloutky a za stálého míchání nalijte smetanu do polévky.
  5. Přidejte rýži, instantní jíšku, nasekaný kopr a vařte ještě 5-10 minut.
  6. Podle chuti polévku osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    162,56 g
  • Sacharidy:

    434,16 g
    • Cukry:

      28,33 g
  • Tuky:

    158,68 g
  • Vláknina:

    13,60 g

Aktivita pro spálení:

570 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

170

minut uklízení





Podobné recepty

Portugalská rybí polévka

(4 hlasů)
50min
299 kJ

Rybí polévka s čerstvým fenyklem

(6 hlasů)
1h a 5min
252 kJ

Thajská kari polévka

(4 hlasů)
55min
760 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s treskou a rýží

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba