Prostreno.cz

Pečené vánoční jehněčí maso

Marinované, pečené jehněčí.

26.11.2018 lanvin
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

1506 kJ / 359 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na plátky.
  2. V nízké misce smíchejte všechny suroviny na marinádu.
  3. Do marinády vložte porce masa a nechte v chladu 24 hodin marinovat.
  4. Předehřejte troubu na 180 °C.
  5. Maso vložte do pekáčku, na maso položte plátky másla, podlijte vývarem a pečte doměkka.
  6. Podávejte s bramborovou kaší a zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    212,00 g
  • Sacharidy:

    54,64 g
    • Cukry:

      16,13 g
  • Tuky:

    595,62 g
  • Vláknina:

    7,44 g

Aktivita pro spálení:

1563 kcal
195

minut jízdy na kole

148

minut běhu

466

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotletky se zeleninou

(1 hlasů)
1h a 25min
907 kJ

Jehněčí se špenátem a fazolkami

(1 hlasů)
60min
944 kJ

Pikantní jehněčí kari

(5 hlasů)
2h a 0min
592 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené vánoční jehněčí maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba