Prostreno.cz

Hovězí plátky plněné slaninou

Dušené plátky hovězího masa, plněné anglickou slaninou.

02.01.2019 lanvin
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

1013 kJ / 242 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa naklepejte. Maso osolte a opepřete.
  2. Na každý plátek masa položte plátek slaniny, maso stočte a sepněte jehlami na masové závitky.
  3. Připravené maso obalte v hladké mouce.
  4. Na oleji nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli, přidejte maso a orestujte ho ze všech stran.
  5. K masu nasypte oloupanou, nadrobno nakrájenou mrkev, oloupaný, na pátky nakrájený česnek, přidejte bobkový list, tymián, maso zalijte vývarem a duste doměkka.
  6. Měkké maso vyndejte na talíř.
  7. Do omáčky přidejte 1 lžíci hořčice, smetanu, jíšku a omáčku vařte 10 minut.
  8. Maso vložte do omáčky a jen prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    467,27 g
  • Sacharidy:

    524,13 g
    • Cukry:

      41,56 g
  • Tuky:

    476,95 g
  • Vláknina:

    92,04 g

Aktivita pro spálení:

1232 kcal
154

minut jízdy na kole

117

minut běhu

367

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí dušené s rozinkami

(3 hlasů)
3h a 0min
764 kJ

Mleté hovězí maso se sušenými rajčaty

(9 hlasů)
1h a 30min
893 kJ

Hovězí kostky na víně a bylinkách

(2 hlasů)
4h a 35min
651 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátky plněné slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba