Prostreno.cz

Plnění pstruzi

Pstruzi plnění citrónem a čerstvými bylinkami.

07.01.2019 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1366 kJ / 326 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Omyté ryby nařízněte na několika místech nožem a osolte je.
  3. Do zářezů vložte plátky citrónu a snítky kopru.
  4. Ryby naplňte zbývajícími plátky citrónu, snítkami kopru a tymiánu.
  5. Pstruhy uložte do pekáčku vyloženého pečícím papírem, nebo alobalem.
  6. Na každého pstruha položte plátky másla.
  7. Pečte v předehřáté troubě přibližně 30-40 minut v závislosti na velikosti ryb.
  8. Před podáváním můžete posypat lístečky bazalky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    68,35 g
  • Sacharidy:

    40,45 g
    • Cukry:

      9,60 g
  • Tuky:

    343,95 g
  • Vláknina:

    11,70 g

Aktivita pro spálení:

1710 kcal
213

minut jízdy na kole

162

minut běhu

510

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí závitky plněné zeleninou

(2 hlasů)
55min
461 kJ

Candát v pomerančové šťávě

(2 hlasů)
45min
376 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plnění pstruzi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba