Prostreno.cz

Ryba s čerstvým špenátem

Ideální pro přípravu je tuňák, nejlépe čerstvý, ale můžete použít i mražené porce tuňáka nebo lososa stejně jako jiné ryby, třeba našeho kapra.

17.01.2019 Mikeš
45min

20min příprava

25min vaření

778 kJ / 185 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce promíchejte ingredience na zálivku.
  2. Osušené porce ryby potřete z obou stran připravenou zálivkou.
  3. Špenát a rukolu nasypte do velké misky a přidejte zbývající zálivku. Promíchejte.
  4. Ryby zvolna opečte v pánvi na másle s olejem. Ryby můžete připravit i na grilovací pánvi.
  5. Špenát rozdělte na talíře, přidejte rybu a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    92,49 g
  • Sacharidy:

    39,90 g
    • Cukry:

      16,04 g
  • Tuky:

    161,61 g
  • Vláknina:

    12,35 g

Aktivita pro spálení:

500 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

149

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s citronovým máslem

(2 hlasů)
60min
819 kJ

Treska pečená v troubě

(8 hlasů)
1h a 10min
371 kJ

Treska s pomerančovou šťávou

(1 hlasů)
55min
323 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g

steak z tuňáka

130 kcal / 100g
B29 g
S0 g
T1 g

rukola

25 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s čerstvým špenátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba