Prostreno.cz

Mleté jehněčí maso na špejli

Jednoduchá, chutná úprava, díky které přijdete jehněčímu masu na chuť. Ochutnejte Maroko.

15.02.2019 Mikeš
1h a 10min

45min příprava

25min vaření

787 kJ / 188 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso umelte na středně hrubo.
  2. Promíchejte ho s ostatními přísadami a vše osolte a opepřete.
  3. Všechny suroviny na omáčku dobře promíchejte v misce, podle chuti osolte a dejte do chladu rozležet.
  4. Z masové směsi vytvarujte válečky a navlečte je na špejle.
  5. Maso zvolna opečte ze všech stran na grilovací pánvi.
  6. Podávejte s jogurtovou omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    232,58 g
  • Sacharidy:

    50,68 g
    • Cukry:

      17,38 g
  • Tuky:

    208,79 g
  • Vláknina:

    14,18 g

Aktivita pro spálení:

758 kcal
94

minut jízdy na kole

72

minut běhu

226

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí se špenátem a fazolkami

(1 hlasů)
60min
944 kJ

Pikantní jehněčí kari

(5 hlasů)
2h a 0min
592 kJ

Jehněčí na olivách

(2 hlasů)
2h a 0min
971 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mleté jehněčí maso na špejli

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba