Prostreno.cz

Filé pstruha v šunce

Jemná a svěží chuť sladkovodní ryby výborně vynikne ve spojení se šunkou a šalvěji. Připravit rybu netrvá příliš dlouho a výsledek je lahůdkový.

19.03.2019 Mikeš
45min

20min příprava

25min vaření

1039 kJ / 248 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Každý filet pstruha zabalte do plátku šunky.
  3. V pánvi vhodné na pečení v troubě rozehřejte olej.
  4. Na oleji opečte z obou stran filety pstruha – z každé strany 2 minuty.
  5. Pánev s rybím filé vložte na 10-15 minut do trouby.
  6. V rendlíku rozehřejte máslo, přidejte lístky šalvěje, promíchejte a odstavte z ohně.
  7. Vmíchejte sherry a podle chuti osolte.
  8. Před podáváním filety posypte pepřem a zakápněte připraveným máslem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    361,46 g
  • Sacharidy:

    735,32 g
    • Cukry:

      20,90 g
  • Tuky:

    288,99 g
  • Vláknina:

    482,00 g

Aktivita pro spálení:

1599 kcal
199

minut jízdy na kole

152

minut běhu

477

minut uklízení





Podobné recepty

Thajské rybí kuličky

(1 hlasů)
1h a 25min
521 kJ

Štika na šampaňském

(2 hlasů)
1h a 5min
811 kJ

Krevety s ananasem, paprikou a rybí omáčkou

(1 hlasů)
25min
575 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

šalvěj

315 kcal / 100g
B10 g
S60 g
T12 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filé pstruha v šunce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba