Prostreno.cz

Sumec v těstíčku s nivou

Běžný trojobal z mouky, vajec a strouhanky nahraďte delikátním těstíčkem.

25.03.2019 sun
50min

25min příprava

25min vaření

745 kJ / 178 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filety ze sumce velmi jemně potřete česnekem, osolte , opepřete a posypte kořením na ryby.
  2. Filety nechte hodinu v chladu.
  3. V misce rozmíchejte 2 vejce a mléko, přisypte strouhaný sýr, petrželku a podle potřeby přidávejte mouku, aby vzniklo těstíčko.
  4. Filety je dobré lehce poprášit moukou, před obalováním v těstíčku. Pokud těstíčko nedrží a loupe se, je třeba ho ještě více zahustit moukou.
  5. Hned po obalení v těstíčku vkládejte filety do rozpáleného oleje a zvolna je opečte z obou stran do zlatova.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    229,62 g
  • Sacharidy:

    50,65 g
    • Cukry:

      6,04 g
  • Tuky:

    175,22 g
  • Vláknina:

    6,22 g

Aktivita pro spálení:

681 kcal
85

minut jízdy na kole

64

minut běhu

203

minut uklízení





Podobné recepty

Makrela s rajčaty

(4 hlasů)
1h a 10min
595 kJ

Ryby dušené s koprem

(1 hlasů)
1h a 5min
1632 kJ

Ryba pečená na másle s česnekem

(7 hlasů)
30min
861 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sumec v těstíčku s nivou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba