Prostreno.cz

Treska s bylinkovou strouhankou

S filety tresky se dobře pracuje, nerozpadají se a jsou výtečné na chuť. Nejlepší je koupit je chlazené. Jemné rybí maso získá díky ochucené strouhance skvělou chuť.

02.04.2019 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

492 kJ / 117 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do rendlíku nalijte víno, přisypte strouhanku, nasekané bylinky, drobně nasekanou šalotku, přiveďte k varu a svařte přibližně na polovinu.
  2. Troubu předehřejte na 200 °C.
  3. Porce tresky osolte, opepřete a krátce je opečte v pánvi (nejlépe vhodné do trouby) s rozehřátým máslem a olejem.
  4. Pak ryby dejte na 10 minut do předehřáté trouby.
  5. Ryby podávejte s připravenou strouhankou bohatě ozdobené bylinkami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    171,49 g
  • Sacharidy:

    132,90 g
    • Cukry:

      15,14 g
  • Tuky:

    71,15 g
  • Vláknina:

    33,10 g

Aktivita pro spálení:

511 kcal
63

minut jízdy na kole

48

minut běhu

152

minut uklízení





Podobné recepty

Ryby dušené s koprem

(1 hlasů)
1h a 5min
1632 kJ

Ryba pečená na másle s česnekem

(7 hlasů)
30min
861 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s bylinkovou strouhankou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba