Prostreno.cz

Dušené vepřové plátky se zeleninou

Vepřové plátky dušené s mrkví, hráškem a žampióny.

06.05.2019 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

524 kJ / 125 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na pátky.
  2. Očištěnou, nakrájenou cibulku s natí nechte zesklovatět v hrnci na oleji s máslem.
  3. Přidejte maso a orestujte ho z obou stran.
  4. Očištěnou mrkev nakrájejte na plátky a nasypte ji k masu.
  5. Maso s mrkví osolte, posypte kmínem, kurkumou, promíchejte, zalijte smetanou a duste doměkka.
  6. Když je maso skoro měkké, přisypte hrášek, jíšku, přidejte na tenké plátky nakrájené žampióny a duste, až je maso měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    194,76 g
  • Sacharidy:

    92,83 g
    • Cukry:

      36,78 g
  • Tuky:

    138,18 g
  • Vláknina:

    25,84 g

Aktivita pro spálení:

621 kcal
77

minut jízdy na kole

59

minut běhu

185

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová pečeně na zelenině

(1 hlasů)
2h a 35min
555 kJ

Vepřové ragú se žampiony

(8 hlasů)
1h a 15min
516 kJ

Vepřová játra na sádle s cibulkou

(2 hlasů)
1h a 5min
796 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené vepřové plátky se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba