Prostreno.cz

Králík dušený s pórkem a mrkví

Jemné, zdravé králičí maso dušené na víně se zeleninou.

14.05.2019 Mikeš
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

740 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte a opečte ze všech stran v pekáčku na oleji.
  2. Přidejte oloupanou nakrájenou šalotku a česnek, hřebíček, bobkový list, celý pepř, očištěnou, na plátky nakrájenou mrkev a na plátky nakrájený pórek (můžete dát i kousek zelené části pórku).
  3. Posypte rozmarýnem a tymiánem.
  4. Podlijte vínem, vývarem a přikryté duste v troubě předehřáté na 190 °C doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    507,68 g
  • Sacharidy:

    500,70 g
    • Cukry:

      36,67 g
  • Tuky:

    268,28 g
  • Vláknina:

    203,18 g

Aktivita pro spálení:

955 kcal
119

minut jízdy na kole

90

minut běhu

285

minut uklízení





Podobné recepty

Králík pečený se zeleninou

(6 hlasů)
1h a 50min
1447 kJ

Králík na bílém víně s mandlemi

(2 hlasů)
1h a 50min
825 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík dušený s pórkem a mrkví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba