Prostreno.cz

Hovězí maso s hlívou

Hlíva ústřičná patří mezi delikatesy. Přidat ji můžete téměř do všech jídel, do kterých dáváte houby. Hlíva je známá svými blahodárnými účinky na lidský organismus.

20.05.2019 lanvin
0min
618 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, nebo nudličky. Hlívu nakrájejte na nudličky.
  2. V rendlíku zahřejte olej, přidejte maso, hlívu a minutu míchejte.
  3. Vmíchejte zázvor, dochuťte sojovou omáčkou, zalijte vývarem a přikryté duste doměkka.
  4. Měkké maso zahustěte škrobem rozmíchaným ve 100 ml vody, podle chuti osolte a duste ještě 10 minut.
  5. Nakonec přidejte stonky cibulky nakrájené na delší kousky.
  6. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    248,06 g
  • Sacharidy:

    155,90 g
    • Cukry:

      17,33 g
  • Tuky:

    173,90 g
  • Vláknina:

    55,30 g

Aktivita pro spálení:

803 kcal
100

minut jízdy na kole

76

minut běhu

239

minut uklízení





Podobné recepty

Sekaná plněná sýrem

(6 hlasů)
1h a 30min
986 kJ

Špagety s mletým masem a hráškem

(1 hlasů)
1h a 20min
859 kJ

Sekaná pečená se zelím

(1 hlasů)
2h a 15min
513 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta se sýrem

30min
(8 hlasů)

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

25min
(8 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s hlívou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba