Prostreno.cz

Halibut s máslovou omáčkou

Jemná chuť ryby výborně vynikne ve spojení s citronovou šťávou, máslem a kapary. Připravit rybu netrvá příliš dlouho a výsledek je lahůdkový.

28.06.2019 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

709 kJ / 169 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybu nakrájejte na 4 porce.
  2. V mělké misce smíchejte mouku, sůl a pepř.
  3. Rybí porce obalte v připravené mouce.
  4. Ve velké pánvi rozehřejte 4 lžíce másla a porce ryby zvolna opečte z obou stran dozlatova, (přibližně 15 minut, pokud máte větší porce-déle).
  5. Ryby vyndejte na nahřátý talíř.
  6. Do stejné pánve přidejte zbytek másla, přisypte kapary, přidejte citronovou šťávu a 5 minut za stálého míchání duste.
  7. Do omáčky vložte ryby a ještě je krátce prohřejte.
  8. Zeleninu nakrájejte na malé kostičky a podávejte ji k rybě.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    150,38 g
  • Sacharidy:

    239,57 g
    • Cukry:

      18,90 g
  • Tuky:

    134,45 g
  • Vláknina:

    15,60 g

Aktivita pro spálení:

656 kcal
82

minut jízdy na kole

62

minut běhu

195

minut uklízení





Podobné recepty

Kapr s pórkem a paprikou

(1 hlasů)
1h a 5min
436 kJ

Pstruzi pečení v soli

(2 hlasů)
1h a 5min
116 kJ

Pečená treska se zeleninou

(2 hlasů)
1h a 15min
362 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut s máslovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba