Prostreno.cz

Pstruh s lískovými oříšky

Jednoduchý a labužnický recept. Kombinace ryby a oříšků. Čerstvé pstruhy pečte co nejkratší dobu; stačí jen tak, aby se jemné maso při vpichu vidličkou k páteři začalo oddělovat od kostí.

18.07.2019 Mikeš
45min

20min příprava

25min vaření

1467 kJ / 350 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ořechy nasekejte nadrobno a opražte je nasucho v pánvi.
  2. Přidejte 4 lžíce másla, citronovou šťávu a 2 minuty míchejte.
  3. Pstruhy osolte, opepřete a obalte je v hladké mouce.
  4. Pstruhy opečte z obou stran na másle s olejem.
  5. Pstruhy podávejte přelité máslem s ořechy.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    99,70 g
  • Sacharidy:

    222,38 g
    • Cukry:

      7,54 g
  • Tuky:

    217,76 g
  • Vláknina:

    21,10 g

Aktivita pro spálení:

805 kcal
100

minut jízdy na kole

76

minut běhu

240

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s čerstvou majoránkou

(1 hlasů)
30min
657 kJ

Sumec s dušenými rajčaty

(1 hlasů)
60min
569 kJ

Kapr s pórkem a paprikou

(1 hlasů)
1h a 5min
436 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s lískovými oříšky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba