Prostreno.cz

Hruška s čokoládou

Inspirace na rychlý dezert pro nečekané hosty.

20.08.2019 sun
30min

10min příprava

20min vaření

737 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hrušky oloupejte a postavte je do malé zapékací misky.
  2. Hrušky jemně potřete medem a podlijte vínem.
  3. Dejte je na 15-20 minut do trouby předehřáté na 170 °C. Hodně záleží na tvrdosti a druhu hrušek. Některým stačí i méně než 15 minut.
  4. Mezitím si připravte podle návodu na obalu polevu.
  5. Ještě horké hrušky rozdělte na talířky a přelijte je polevou.

TIP:

Polevu na hruškách můžete posypat oříšky.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,93 g
  • Sacharidy:

    254,70 g
    • Cukry:

      203,80 g
  • Tuky:

    75,98 g
  • Vláknina:

    25,50 g

Aktivita pro spálení:

433 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

129

minut uklízení





Podobné recepty

Dezert s ricottou a mangem

(4 hlasů)
30min
821 kJ

Lískooříšková bábovka

(4 hlasů)
1h a 30min
1118 kJ

Čokoládové suflé

(6 hlasů)
55min
1070 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hruška s čokoládou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba