Prostreno.cz

Bramborový salát s ředkvičkou

Lehký, letní bramborový salát s ředkvičkou a okurkou.

27.08.2019 sun
50min

30min příprava

20min vaření

362 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory uvařte ve slupce doměkka.
  2. Uvařené brambory oloupejte a nakrájejte na plátky, nebo kostky.
  3. Brambory nasypte do misky.
  4. K bramborám přidejte nakrájenou okurku, na plátky nakrájené ředkvičky, okapaný nakrájený artyčok a na plátky nakrájenou cibulku.
  5. Olej, sůl, ocet, petrželku a mletý pepř smíchejte v malé misce a olej nalijte k bramborám.
  6. Salát lehce promíchejte.
  7. Každou porci salátu ozdobte plátky rajčat, lístky salátu a snítkou řeřichy.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,60 g
  • Sacharidy:

    232,66 g
    • Cukry:

      22,27 g
  • Tuky:

    108,22 g
  • Vláknina:

    41,00 g

Aktivita pro spálení:

394 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

117

minut uklízení





Podobné recepty

Salát z baby špenátu s jablky

(2 hlasů)
30min
578 kJ

Zeleninový salát s kuskusem

(2 hlasů)
35min
762 kJ

Salát z grilované zeleniny

(2 hlasů)
40min
542 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bramborový salát s ředkvičkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba