Prostreno.cz

Polévka z řapíkatého celeru

Jednoduchá, krémová polévka z řapíkatého celeru s bílým vínem.

23.01.2020 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

184 kJ / 43 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte očištěné, nakrájené stonky celeru a minutu míchejte.
  2. Zalijte vývarem, přidejte snítku tymiánu, nasekaný česnek a vařte 20 minut.
  3. Vyndejte tymián a polévku rozmixujte.
  4. Přidejte víno, smetanu a polévku nechte projít varem.
  5. Podávejte posypané pepřem a ozdobené celerovou natí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,21 g
  • Sacharidy:

    161,91 g
    • Cukry:

      20,31 g
  • Tuky:

    61,04 g
  • Vláknina:

    9,66 g

Aktivita pro spálení:

159 kcal
19

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení





Podobné recepty

Pórková polévka s těstovinou

(13 hlasů)
55min
214 kJ

Fenyklová polévka s uzeným lososem

(2 hlasů)
1h a 5min
273 kJ

Smetanová krémová polévka s pórkem

(2 hlasů)
1h a 5min
390 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z řapíkatého celeru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba