Prostreno.cz

Tofu v kořeněné krustě

K přípravě receptu je nejvhodnější použít čerstvé, vietnamské tofu.

29.01.2020 lentilka
60min

25min příprava

35min vaření

1017 kJ / 243 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z tofu vymačkejte vodu.
  2. Tofu nakrájejte na silnější hranolky.
  3. Troubu předehřejte na 190 °C.
  4. Z mouky, kukuřičného škrobu. sojové omáčky, česnekového prášku, soli a vody vymíchejte husté těstíčko.
  5. Ingredience na obalení dobře promíchejte v menší misce.
  6. Tofu hranolky obalte v těstíčku a pak v směsi strouhanky.
  7. Hranolky pokládejte na plech vyložený pečícím papírem.
  8. Pečte přibližně 35 minut.
  9. Podávejte s oblíbeným dresinkem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    137,76 g
  • Sacharidy:

    453,52 g
    • Cukry:

      27,86 g
  • Tuky:

    69,70 g
  • Vláknina:

    37,52 g

Aktivita pro spálení:

598 kcal
74

minut jízdy na kole

56

minut běhu

178

minut uklízení





Podobné recepty

Cuketové carpaccio

45min
1023 kJ

Krevety s limetkou

(2 hlasů)
25min
353 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tofu v kořeněné krustě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba