Prostreno.cz

Rybí karbanátky s mrkví

Jemné rybí maso doplněné strouhanou mrkví, odlehčená, zdravá varianta masových karbanátků.

13.02.2020 sun
60min

30min příprava

30min vaření

668 kJ / 159 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Mrkev a brambory uvařte doměkka.
  2. Vychladlou mrkev a brambory oloupejte a nastrouhejte na hrubém struhadle do misky.
  3. Filé velmi jemně nasekejte (můžete i v robotu) a přidejte do misky k zelenině.
  4. Vše osolte, opepřete, přidejte vejce, mandle a nakrájený kopr. Směs dobře promíchejte.
  5. Ze směsi tvarujte karbanátky, které zvolna opečte na oleji.

TIP:

Karbanátky můžete také připravit v troubě předehřáté na 190 °C . Pečte je přibližně 20 minut.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    139,95 g
  • Sacharidy:

    69,50 g
    • Cukry:

      12,81 g
  • Tuky:

    152,62 g
  • Vláknina:

    14,20 g

Aktivita pro spálení:

555 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

165

minut uklízení





Podobné recepty

Pražma plněná tymiánem a citróny

(2 hlasů)
1h a 15min
689 kJ

Ryby s dušenými houbami

(7 hlasů)
1h a 15min
520 kJ

Ryba na másle s pórkem

(2 hlasů)
1h a 10min
498 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

vejce

143 kcal / 100g
B12 g
S0,96 g
T9 g

mandle

579 kcal / 100g
B21 g
S21 g
T49 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky s mrkví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba