Prostreno.cz

Plněná vepřová panenka

Slanina se postará o to, aby panenka zůstala šťavnatá a aby krásně voněla.

05.03.2020 lentilka
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

932 kJ / 222 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku podélně nařízněte, maso lehce naklepejte a osolte.
  2. Na maso položte plátky slaniny, plátky cibule a posypte petrželkou.
  3. Maso srolujte jako roládu a ovažte potravinářským provázkem.
  4. V pekáčku rozehřejte olej a máslo, vložte vepřovou panenku a ze všech stran ji opečte.
  5. Maso podlijte vývarem, posypte pepřem, přikryjte a dejte na 35-45 minut do trouby předehřáté na 190 °C (podle velikosti rolády pečte, až je maso měkké).

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    472,59 g
  • Sacharidy:

    52,01 g
    • Cukry:

      25,58 g
  • Tuky:

    320,82 g
  • Vláknina:

    4,40 g

Aktivita pro spálení:

785 kcal
98

minut jízdy na kole

74

minut běhu

234

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová pečeně s paprikou a cuketami

(2 hlasů)
1h a 30min
618 kJ

Vepřová krkovice s červenou cibulí

(2 hlasů)
2h a 0min
832 kJ

Vepřové plátky se zeleninovou rýží

(2 hlasů)
1h a 25min
641 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Červená cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněná vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba