Prostreno.cz

Hovězí dušené v troubě

Šťavnaté, špikované hovězí maso dušené ve víně se sojovou omáčkou.

15.04.2020 sun
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

971 kJ / 232 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso prošpikujte slaninou a vložte do menšího pekáčku.
  2. Všechny ingredience na marinádu prošlehejte v misce metličkou a maso marinádou přelijte. Je dobré marinádu důkladně vetřít do masa. Maso nechte marinovat 1-2 hodiny v chladu, ale lepší je nechat maso marinovat přes noc.
  3. Maso dejte do trouby předehřáté na 190 °C a přikryté duste doměkka.
  4. Měkké maso odkryjte, posypte nakrájenou cibulkou a duste ještě 10-15 minut. Doba dušení závisí na druhu, kvalitě a stáří masa.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    363,61 g
  • Sacharidy:

    44,93 g
    • Cukry:

      21,23 g
  • Tuky:

    337,24 g
  • Vláknina:

    6,12 g

Aktivita pro spálení:

816 kcal
102

minut jízdy na kole

77

minut běhu

243

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí hrudi na mrkvi

3h a 5min
737 kJ

Asijské hovězí nudličky

(3 hlasů)
45min
514 kJ

Hovězí plátky plněné anglickou slaninou

(3 hlasů)
2h a 5min
993 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)

Velké jablkové palačinky

45min
(20 hlasů)

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené v troubě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba