Prostreno.cz

Hovězí hrudi na mrkvi

Šťavnaté hovězí maso bude chutnat všem i když zrovna mrkev nemusí.

27.01.2020 sun
3h a 5min

25min příprava

2h a 40min vaření

737 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso ze všech stran osolte.
  2. V pekáčku rozehřejte olej, přisypte nakrájenou slaninu a oloupanou, nakrájenou cibuli.
  3. K cibuli vložte maso a opečte ho ze všech stran.
  4. Maso podlijte vývarem, pokapejte worcestrovou omáčkou, kečupem, přikryjte a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 60 minut.
  5. Po 60 minutách přisypte k masu mrkev nakrájenou na kostičky a přikryté pečte v troubě, až je maso zcela měkké. Pokud je třeba, podlijte maso dalším vývarem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    386,22 g
  • Sacharidy:

    108,90 g
    • Cukry:

      48,66 g
  • Tuky:

    152,59 g
  • Vláknina:

    9,60 g

Aktivita pro spálení:

735 kcal
91

minut jízdy na kole

70

minut běhu

219

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí dušené se zelím

(2 hlasů)
2h a 25min
564 kJ

Hovězí svíčková s chřestem

(6 hlasů)
55min
681 kJ

Hovězí maso s hlívou

(1 hlasů)
0min
618 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí hrudi na mrkvi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba