Prostreno.cz

Ryba na červeném víně

Rychlý recept na jakoukoli rybu či rybí filé, které opravdu zachutná. Vyzkoušejte recept na přípravu zdravé ryby s červeným vínem a vůni hřebíčku.

04.10.2011 lanvin
35min

10min příprava

25min vaření

789 kJ / 188 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do kastrůlku dejte 2 lžíce másla a na másle nechte zesklovatět na plátky nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájenou petrželku a orestujte. Zalijte vínem a vývarem. Dále přidejte hřebíček, bobkový list a špetku soli.
  3. Povařte, až se tekutina zredukuje na polovinu, zaprašte moukou a povařte ještě 5 minut. Hotovou omáčku přeceďte.
  4. Na jiné pánvi na másle opečte dozlatova porce ryby. Porce ryby dejte na talíř a přelijte omáčkou.
  5. Nejlepší přílohou jsou brambory.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    216,82 g
  • Sacharidy:

    656,01 g
    • Cukry:

      21,09 g
  • Tuky:

    226,00 g
  • Vláknina:

    281,45 g

Aktivita pro spálení:

1070 kcal
133

minut jízdy na kole

101

minut běhu

319

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
337 kJ

Rajčata s rybou

(16 hlasů)
40min
142 kJ

Dietní rybí filé z hejka

(18 hlasů)
30min
506 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba