Prostreno.cz

Kapustovo jablečný salát

Recept na podzimní salát z kapusty a jablek.

20.10.2011 lanvin
30min

25min příprava

5min vaření

363 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z očištěné kapusty odložte 4 větší listy, zbytek kapusty nakrájejte na proužky, které banšírujte ve slabě osolené vařící vodě 4 minuty, pak přelijte studenou vodou a sceďte.
  2. Smetanu dobře promíchejte s citrónovou šťávou, přidejte cukr, podle chuti osolte a přidejte pepř. Dobře promíchejte.
  3. Oloupaný celer nastrouhejte na tenké nudličky.
  4. Omytá jablka nakrájejte na slabé nudličky
  5. Kapustu, celer a jablka dejte do mísy. Zalijte ochucenou smetanou, promíchejte a podávejte na listu kapusty.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,73 g
  • Sacharidy:

    100,39 g
    • Cukry:

      59,77 g
  • Tuky:

    56,57 g
  • Vláknina:

    20,90 g

Aktivita pro spálení:

232 kcal
29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

69

minut uklízení





Podobné recepty

Růžičková kapusta na másle

(20 hlasů)
20min
560 kJ

Rýže s cizrnou a růžičkovou kapustou

(11 hlasů)
35min
1192 kJ

Růžičková kapusta v oříšcích

(22 hlasů)
20min
1200 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar Anonym
07.04.2016
Avatar heenna
14.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapustovo jablečný salát

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba