Prostreno.cz

Steaky z tuňáka s rukolou

Recept na slavnostní oběd nebo večeři z tuňáka.

02.12.2011 lanvin
25min

15min příprava

10min vaření

692 kJ / 165 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rukolu opláchněte pod vodou a osušte. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky, pažitku jemně nakrájejte.
  2. Ocet balsamico, 1 špetku soli, 1 špetku pepře, 2 lžíce oleje a hořčici metlou našlehejte.
  3. Steaky z tuňáka na rozehřátém oleji opečte z každé strany 4 minuty. Při pečení osolte a opepřete.
  4. Na 4 talíře rozdělte rukolu, zakápněte připravenou zálivkou z hořčice, přidejte fazole, cibuli, přidejte steak a posypte pažitkou a petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    192,94 g
  • Sacharidy:

    61,18 g
    • Cukry:

      9,62 g
  • Tuky:

    114,65 g
  • Vláknina:

    17,80 g

Aktivita pro spálení:

512 kcal
64

minut jízdy na kole

48

minut běhu

152

minut uklízení





Podobné recepty

Tuňák s rajčaty a kapary

(13 hlasů)
25min
366 kJ

Tuňákové koule

(14 hlasů)
25min
712 kJ

Salát s tuňákem

(16 hlasů)
20min
515 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Steaky z tuňáka s rukolou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba