Prostreno.cz

Kapustové karbanátky s mletým masem​

Recept na kapustové karbanátky je skvělou volbou pro milovníky tradiční české kuchyně. Tento pokrm kombinuje chuť kapusty a mletého masa do lahodných karbanátků, které jsou ideální pro rodinný oběd nebo večeři.

50min

30min příprava

20min vaření

751 kJ / 179 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Kapustu nakrájejte na jemné proužky a spařte ji ve vroucí vodě po dobu 5 minut. Poté ji sceďte a nechte vychladnout
  2. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno
  3. V míse smíchejte mleté maso vychladlou kapustu cibuli česnek vejce strouhanku sůl pepř a majoránku. Vše důkladně promíchejte
  4. Z masové směsi tvarujte karbanátky
  5. Na pánvi rozehřejte olej a karbanátky smažte z obou stran dozlatova přibližně 5 minut z každé strany
  6. Hotové karbanátky nechte okapat na papírové utěrce

TIP:

Pro extra chuť můžete do směsi přidat trochu nastrouhaného sýra.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    149,47 g
  • Sacharidy:

    107,22 g
    • Cukry:

      14,42 g
  • Tuky:

    166,99 g
  • Vláknina:

    20,54 g

Aktivita pro spálení:

627 kcal
78

minut jízdy na kole

59

minut běhu

187

minut uklízení





Podobné recepty

Mrkvové karbanátky

(4 hlasů)
1h a 10min
688 kJ

Karbanátky

35min
968 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapustové karbanátky s mletým masem​

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba